Agrofen - Защото си ни фен

Доставка

Оналйн магазин Агрофен работи и доставя всички поръчки с куриерски фирми ECONT и SPEEDY, като за доставката се начислява такса, според тарифите на съответната куриерска фирма. Всички поръчъки, които са заявени преди 15:00 часа и налични в склада се изпращат с доставка за следващият работен ден, а самата доставка от куриера се извършва в рамките на 24-48 часа, неналичните в склада стоки се изпращат най-късно до 5 работни дни, като ще бъдете предварително уведомени за това.

Поръчки, които са заявени и получени по време на национални празници и/или почивни дни, както и непосредствено преди тях, изпращането се осъществява на първият работен ден, след края на празниците, а доставката се извършва от куриера в рамките на 24-48 часа след предаването й в офиса на куриера.

Поръчки, заявени и направени в петък след 15.00 часа, ще бъдат доставени в събота или понеделник. Ако доставката е обявена като „Безплатна Доставка“, това значи че ще бъде доставена в територията на Р. България безплатно. Извън територията на Р. България, ще се начисли допълнителна такса. Тя ще зависи от зоната на изпращане (съответната държава).