Agrofen - Защото си ни фен

Салата "Валенсия"

     

 

    Предлагаме на вашето внимание нещо, което е полезно и много вкусно. Идея за свежа салатка. В нашия сайт можете да намерите семенца, които да засеете във вашата градина, да ги отгледате и след това сладко, сладко да похапнете. За ваше улеснение в края на статията се намират линкове за семена към всички продукти, които са ви необходими за тази вкусна салатка.     

Прочети още...

За вас винопроизводители

 

 

 

Нашето предложение за вас е:

 

Добавки за вино и ракия

Гроздомелачки и преси за грозде

Коркови тапи, спирто-захаромери, канелки и сода за бъчви

 

Винарството е технологичният процес на производство на вино от грозде (или други плодове). Процесът започва с избора на гроздето и завършва с бутилирането на произведеното вино.

Гроздето трябва да достигне пълна зрялост, т.е. когато в него се натрупа достатъчно количество захар. В този момент плодът става мек, а ципата, която го покрива, става тънка и почти прозрачна. Гроздовете натежават, лесно се късат, а сокът им става гъст и сладък. За да се определи обаче точният момент на гроздобера, трябва опитното око на дългогодишен винопроизводител, тъй като и други фактори играят роля - почвата, климата, сорта грозде и други. За да направите вашето вино или ракия по-ароматно от всякога, просто изберете вашия вкус от добавките, които ние ви предлагаме.Ще ги намерите на линка по-горе.