Agrofen - Защото си ни фен

Политика за поверителност

Онлайн магазин Агрофен уважава своите клиенти и затова приема следната Политика за поверителност при използването на онлайн магазина ни. Вашите данни и информация се съхраняват при нас в База данни, като процеса е изцяло законосъобразен с българското законодателство, както и във връзка с директивата GDPR, Закон за защита на личните данни (ЗЗЛД) и Закона за електронната търговия (ЗЕТ).

Съхраняването на данните ви се отнася за всички запитвания, които Онлайн магазин Агрофен получава чрез нашата онлайн форма и/или директно на емайл адрес. Данни постъпили чрез поръчка - в това число Име, Фамилия, Адрес, Телефонен номер, Email адрес. Преди да изпратите вашите поръчки и запитвания, вие ще имате възможността да се съгласите с нашата Политика за поверителност и да дадете своето съгласие за обработка на данните ви.

Онлайн магазин Агрофен изпозлва събраните данни, за да подготви и изпълни заявените поръчки и запитвания.

Клиентите на Онлайн магазин Агрофен могат по всяко време, собственоръчно да премахнат и изтрия оставените данните в сървъра на магазина. В противен случай, ние съхраняваме Вашите данни на сървъра ни до 2 години след постъпване на информацията.

При възникване на въпроси и/или трудности, моля свържете се с наш консултант, който ще помогне да разрешите Вашите трудности. Благодарим Ви, че сте наши клиенти. Онлайн магазин Агрофен ви пожелава приятно пазаруване.